Ford Onderhoud

Ford Onderhoud

Het is belangrijk om je onderhoudsschema van je Ford te volgen voor de conditie en de verkoopwaarde te maximaliseren. Ford Onderhoud vermindert het risico op extra kosten als gevolg van onvoldoende onderhoud en zorgt ervoor dat je garantie gewaarborgd blijft. Hiermee zorg je ook voor een optimale brandstofzuinigheid van je voertuig en als je besluit te verkopen, verhoogt een volledige Ford-onderhoud geschiedenis de waarde.

Ford Onderhoud is beschikbaar voor nieuwe voertuigen van drie jaar en jonger. Als je Ford ouder is dan vijf jaar, kun je kiezen voor de Ford Economy Service 5+. Deze service is ontworpen voor oudere auto's en bevat veel van dezelfde opties als Ford Onderhoud. Het onderhoud wordt speciaal afgestemd op het voertuigtype en omvat een uitgebreide statuscheck van wielen, banden, remmen, carrosserie, stuurinrichting en wielophanging, koplampen, ruitenwissers en ruitenwisservloeistof, olie en alle filters.

Ford Onderhoud wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs en er worden alleen originele Ford-onderdelen gebruikt, dus je weet zeker dat je voertuig in veilige handen is.


  • Onderhoudsbeurt

    De eenvoudigste manier om de volgende onderhoudsbeurt van je auto in te plannen. Gebruik onze online werkplaatsplanner om het servicetype, de gewenste datum/tijd te selecteren.Ford Service

Ford Service helpt je om hem z'n leven lang in topconditie te houden. Voor maximale rijplezier gaat het niet alleen om je auto, maar ook om jou. Daarom hebben we een uitgebreide reeks diensten die je leven makkelijker maken en je zorgen wegnemen. Want waar je ook gaat: we staan altijd aan je zijde.

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws