Bescherming en Veiligheid

Ford Bescherming en Veiligheid

 • bescherming accessoires
 • Bescherming accessoires

  Wij hebben accessoires voor interieurbescherming, zoals stoelhoezen, vloermatten en kofferbakmatten, om je voertuig in goede staat te houden. Voor het exterieur helpen de belastingsbeschermers voor de achterbumper om slijtage door belasting te verminderen. De spatlappen beschermen je lakwerk tegen vuil op de weg. Deze accessoires zijn niet alleen goed voor bescherming. Ze zijn ook ideaal als je op zoek bent naar een upgrade of als je Ford toe is aan een vernieuwing.

  Bescherming accessoires


 • Veiligheid accessoires
 • Veiligheid accessoires

  Uw kinderen verdienen het om even comfortabel en veilig te zitten in uw Ford als u. Daarom vindt u in het Ford gamma ook een brede waaier van kwaliteitszitjes van onze goedgekeurde leveranciers Britax Römer®*, en dat voor alle leeftijden, van baby's tot jonge kinderen. Ze zijn ontworpen om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen en ondergingen grondige crashtests.

  Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan accessoires zoals onder andere veiligheidsvesten en veiligheidshamers te gebruiken in geval van nood of wanneer je langs de weg staat.

  Veiligheid accessoires


 • Vloermatten

  Beschermt de achterbumper van jouw auto tijdens het in- en uitladen. Voor de meeste modellen zijn er twee varianten beschikbaar. Een robuuste RVS plaat of een onzichtbare, transparante versie. Is er schade aan de bumper of wil je liever een verandering? Neem dan contact op met jouw Ford dealer of maak alvast een afspraak via onderstaande knoppen.

  Er is bij Ford keuze uit de standaard, premium velours en all-weather vloermatten. De standaard vloermatten passen perfect bij het interieur van jouw Ford en zijn daarnaast ook van robuuste kwaliteit. De premium velours zijn een upgrade van de standaard vloermatten met een dikker tapijt en een luxueuzere uitstraling. De All-weather vloermatten zijn op maat gemaakt voor jouw auto en het elastische materiaal van rubber beschermt het interieur tegen vuil en vocht. Dit zijn perfecte vloermatten voor de winter.

  Onze vloermatten


 • Kinderzitjes

  Vervoer uw meest waardevolle bezit met de kinderzitjes van de toonaangevende leverancier Britax-Römer. De meeste Britax-Römer kinderzitjes zijn uitgerust met ISOFIX. ISOFIX staat voor "International Standards Organization FIX". Het is de meest actuele standaard voor het installeren van kinderstoelen in auto´s en is bedoeld om de installatie sneller, eenvoudiger en veiliger te maken. Alle nieuwe auto´s hebben tegenwoordig ISOFIX aansluitpunten, maar het is van belang dat de ISOFIX-stoel die u gebruikt hiervoor is goedgekeurd. Ons assortiment heeft zich bewezen in verschillende crash tests en alle stoelen hebben bekleding die u kunt verwijderen en wassen. Ga voor meer informatie naar www.ford-accessoires.nl

  Kinderveiligheid accessoires

Aanbiedingen

De laatste aanbiedingen

Nieuws

Laatste nieuws