Infotainment

Navigatie

Wij kunnen u verschillende navigatieoplossingen bieden: van een TomTom op een A-stijlhouder, waarbij de kabels netjes zijn weggewerkt tot een volledig geïntegreerd Pioneer systeem in uw dashboard.
Navigatie accessoire

Navigatiekaart update

Elk jaar verandert circa 15 procent van het wegennet en komen er nieuwe geografische gegevens en Points of Interest bij. Daarom is het raadzaam om uw digitale wegenkaart regelmatig te vernieuwen.

Wij zorgen er graag voor dat uw navigatiesysteem up-to-date is. Hiervoor betaalt u bij Ford Onderhoud of een Ford Motorcraft Service slechts € 119. 
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Handsfree bellen 

Wilt u handsfree bellen, muziek streamen vanaf uw smartphone, muziek afspelen vanaf uw iPod, dat kan allemaal met een Parrot Bluetooth handsfree carkit. Ingebouwd vanaf € 299. 

Telefoon houder

Voor iedere telefoon, smartphone of tablet zijn houders met ingebouwde voeding beschikbaar, deze kunnen wij netjes voor u inbouwen. Ook hebben wij een mooie oplossing om de iPad aan de hoofdsteun te monteren. 

Soundupgrade

Wilt u nog beter geluid in uw Fiesta, Focus, C-MAX, Kuga, Transit Connect of Transit Custom? De Pioneer TS-WX110A Subwoofer kunnen wij eenvoudig inbouwen voor slechts € 359. Vraag ons ook naar de mogelijkheden op gebied van het upgraden van uw audiosysteem, ook hier zijn tal van producten voor beschikbaar. 
Geluidsaccessoire - speaker

 

Hoofdsteun TV 

Voor ieder model Ford is een DVD systeem beschikbaar, netjes weggewerkt in de hoofdsteunen. Het Actionpack DVD is al beschikbaar voor 
€ 999 inclusief montage en BTW. 

Hoofdsteun TV

Comfort

Om uw autotrip van meer comfort te voorzien, zijn er tal van mogelijkheden. Te denken valt aan een armsteun, zonwering van ClimAir (waarmee u scherp zonlicht en warmte buiten uw Ford kunt houden) en parkeersensoren. 

Amsteun

Wij hebben verschillende Armsteun oplossingen, bevestigd op de middenconsole of geïntegreerd in de stoel. Gemonteerd al vanaf € 139. 
Afgebeeld is een Ford Fiesta met Comfort armsteun, gemonteerd voor slechts € 199.
Armsteun accessoire

Parkeersensoren

Parkeersensoren helpen u uw auto te parkeren in krappe ruimtes en zijn beschikbaar voor zowel de voorzijde als de achterkant van uw Ford. Ze zijn ook verkrijgbaar als onderdeel van een achteruitkijk-camera optie. Onze universele kit past op bijna alle auto's, ook voor alle voertuigen met een trekhaak. De betrouwbare detectie van alle obstakels kan via een akoestische waarschuwing worden gegeven, maar ook visueel ondersteund worden met een LED display. € 179 voor parkeersensoren achter en € 259 voor de voorzijde. 

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Cruisecontrol

Goldcruise cruisecontrol achteraf ingebouwd kan al vanaf € 725.
Cruisecontrol accessoire

Comfort Accessoires

Windgeleiders en zonneschermen of een koelbox kunnen uw reis verder veraangenamen, zodat u ontspannen op uw bestemming aankomt.
Zie ons uitgebreide assortiment op www.ford-accessoires.nl.

Nieuws


Algemene voorwaarden Privacy Beleid Vacatures